2011. május 6., péntek

Tavaszi ebéd

A mai ebédnél már tegnap tudtam, hogy valami karfiolos lesz, mert sikerült nagyon olcsón jó karfiolt vennem. Két nagy fej ékeskedett a kamrában. Rántott karfiol és rakott karfiol snassz. Viszont ezekből az alapanyagokból más finomságot is lehet ám készíteni, mégpedig fasírt karfiolpogácsával. Ez pont olyan mintha a rántott karfiolt és a rakott karfiolt egybe gyúrtuk volna. Talán csak a tejfölös rész hiányzott belőle.
A leveshez nagyon reménykedtem, hogy kapok a boltban cukkinit és kaptam! :) Cukkini krémleves - nem egy markáns fogás, de a sajtchips határozottan feldobja. Sajtchips-et egyébként nasinak is készíthetünk, mert finom és egészséges is.

Tudom, hogy mindig fordított sorrendben írok a menükről, de nálam általában (vannak kivételek) a főétel születik meg elsőként, és csak azt követően alakul ki a leves gondolata.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése