2011. március 9., szerda

Felpörögve

A tegnapi unalmas nap után ma egy kissé felpörögtem. Végre történik valami! Először, ami nem annyira jó, hogy jön a mosógép szerelő az elromlott családtaghoz. Remélem nincs komoly baja! Majd délután kiderül.
Aztán az ebédben is remekeltem. Igaz, hogy a leves Amandának nem ízlett, de hát nem lehet mindig minden tökéletes! Nekem finom volt! A husi viszont ízorgia! A csirkemellbe töltöttem egy kevés cukkinit és a saját házi füstölésű sonkánkból is egy keveset. Miután kisütöttem a maradék aszalt paradicsomos olajban, ami egyúttal bazsalikomos is... Tényleg ízorgia! Az egész megkoronázása pedig a csodálatosan omlós belsejű és ropogós tetejű brownie. Végre megsütöttem!
Ez az első kép róla, de nem tökéletes, mert még forró volt és nem lehetett szépen szeletelni sem és tálalni sem. A receptet is feltöltöm, ha lesz róla egy jó kép. :)
Közben itthon is megtaláltam a következő projektemet (már a hétvégi sütögetésen kívül). Hétvégén tavaszi nagytakarítás, addig is minden fiók és szekrény átválogatása és átrendezése. Bár nem biztos, hogy lesz mindenre időm, mert időközben kiderült, hogy pénteken megyek Budapestre. :)))) Nagyon örülök neki, mert olyan emberekkel találkozom ismét, akiket nagyon szeretek és még tanulhatok is tőlük. Teljesen feldobódtam!
Ráadásul a csomag is megjött, amit rendeltem, benne a tavaszi és a húsvéti dekorációkkal. Lehet itthon is a lakást díszíteni!

3 megjegyzés:

  1. De jkóóó, hogy Pestre mégy.
    Ha nem vagyok indiszkrét, akkor főzőtanfolyam?

    VálaszTörlés
  2. Cukrász verseny megnyitó lesz a Zila Kávéházban. Már nagyon várom! :D

    VálaszTörlés
  3. Húúú, de jó Neked:-))
    Majd mesélj:-)

    VálaszTörlés