2010. december 16., csütörtök

Nyáridézés és karácsonyi készülődés

Tegnap végre elkészültem a mézeskalácsos dolgaimmal. Többek között készítettem két szép házikót, amikbe szerelmes vagyok. Készült mézeskalácsból még mécsestartó és egy szép tál is. Természetesen az özön mézeskalács dísz és figura mellett. :) Az egyik mézeskalács házikómmal beneveztem a Nosalty.hu oldalon meghirdetett Mézeskalács szépségversenyre, de ezidáig sajnálatos módon még nem jelent meg a képe. Ha fent lesz, belinkelem azt ahol szavazni lehet és indulhat a like-olás!



A mai ebéd könnyű és nyárias lett, mert már elegem van a hidegből (pedig még csak most kezdődött). Ezzel letudjuk a heti halas menüt is, és nem mellesleg piros, ami azért mégiscsak emlékeztet arra, hogy közeleg a karácsony.:)))
Ma nagyon sok dolgom lesz mert 3! tortát kell előkészítenem. Lesz egy az óvónéninek, ami Dobos. Lesz egy az anyukámnak, ami még meglepetés (mert ő is olvassa, amit írok). És végül lesz egy westie kutyusfej torta, ami csokis lesz. Elvileg holnap mind a hárommal kész kell lennem. Ezek közül holnap csak az egyiket tudom megmutatni, nehogy a többi idő előtt lelepleződjön.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése