2011. április 15., péntek

AS Roma és a Chopper

Ma nem főztem semmit, mert a pici manókámnak megy a hasa. Szolidaritásból én sem ettem mást csak almát, kiflit és kekszet. Együtt diétázunk. És igyekszünk minél többet inni.
Ma nem is az ebéd a fontos, hanem a hétvége első tortája és egy érdekes figura.
Egy AS Roma logo-s tortát készítettem el úgy, hogy a logo-t még tegnap megfestettem kézzel. Büszke is vagyok magamra emiatt, mert szerintem nagyon jól sikerült a farkas és az alatta lévő Romulus és Remus. A torta egyébként fekete erdő ízű.
Amivel eltöltöttem egy egész estét és ma egy egész délelőttöt, pedig a következő figura:
Itt még csak formázás után, de színtelenül látható. Ne tessék nevetni a Panadol-os dobozon! Az tartja még egyenlőre. :) Hát mit mondjak? Eléggé megkínlódtam vele. Sehogy sem akart összeállni. Sokat kellett rajta egyszerűsíteni, hogy ne legyen teletűzdelve mindenféle ehetetlen pálcikával. Nem szeretek ehetetlen dolgokat használni, sem tortában, sem figuránál. Mégis kompromisszumot kellett kötnöm, hiszen csak tegnap kértek meg rá, hogy készítsek egy Chopper figurát. Sajnos kevés volt az idő! Nem tudott kellően összeszáradni, és még a festés sem volt sehol. Majd eljött annak is az ideje:

Igen, a doboz még mindig tartja. Fogalmam sincs, hogy mi lesz, ha kiveszem!? Legalább a festés talán megszárad, mire szükség lesz rá.
Következzék tehát a hétvégére egy (azaz egy és egy pici) kártya torta és egy uszoda torta.

2 megjegyzés: