2011. február 23., szerda

Bizonyosság

Ma végre eljutottam az orvoshoz és bebizonyosodott, amire gyanakodtam. Bár ne lett volna igazam! Valóban arcüreg gyulladásom van egy kis krónikus bronchitissel megspékelve. Az orvos rám nézett és azt mondta, hogy már első ránézésre látszik, hogy arcüreg gyulladásom van. Ez nagyon durva! Annyira be van gyulladva, hogy az arcom tiszta piros a gyulladás helyén! :( Kaptam mindenféle finom gyógyszert. Blööö! Utálok gyógyszert enni, de a köptető szirup íze még annál is rosszabb! Tehát a mai ebéd: antibiotikum, köptető, fájdalomcsillapító és bélflóra rendező.
Ez nem volt vicces! A mai ebéd pizza. Apa nagyon rendes volt, mert reggel bekészítette a tésztát a kenyérsütő gépbe és beprogramozta délelőttre. Pizzaszósz általában van a fagyasztóban, ez most is volt. Levest nem főztem kivételesen. Az ivólével visszaidéztük a régi menzák hangulatát. A pizza meg egy kicsit néger lett! Most nem vagyok a topon. Ráadásul az evéssel is adódott egy kis gondom, mert nem tudom a gyulladás miatt egészen kinyitni a számat. Egész pici falatokban kellett elfogyasztanom az ebédet. Ilyen szempontból talán valami főzelék jobb lett volna ebédre. De kinek van most ereje ehhez? Pedig olyan sok ételötlet kavarog a fejemben! Meg ennék egy jó brownie-t is! Hátha apát rá tudom venni estére! :)

4 megjegyzés:

  1. Köszönöm! Igyekszem gyorsan meggyógyulni! :) Inhalálást nem mondtak, csak infralámpát, de én kakukkfűteával azért lelkesen inhalálok esténként.

    VálaszTörlés