2013. január 26., szombat

Az a bizonyos pankráció!

Érdekes kérésnek tettem eleget a múlt hét végén. Történt ugyanis, hogy az apukám munkatársának a kislánya 12 éves lett. Egy olyan igazi kis törékeny szöszi kislányról van szó, aki egy kis eminens, teniszező csajszi. De! Mindenkinek jár egy kis lazítás, amikor igazán vad lehet. Nála ez a pankráció. Imádja. Azon belül is a Shaemus nevű fazon a kedvence. Egy olyan igazi kelta, vörös hajú nagy állat fickó. Igazából én eddig egyáltalán nem is hallottam róla, mert soha nem néztem még pankrációt, bár némi fogalmam azért volt róla. Kaptam róla két fotót:





A meglepi torta tehát egy WWE ring, ahol a figura széttárt karokkal áll egyedül a piros színű szerelésben a bajnoki öv nélkül széttárt karokkal és egy táblát tart a kezében, melyen a "Boldog Szülinapot Zsani!" felirat szerepel.
Néha mumus figurákat készíteni marcipánból, de amikor hasonlítania is kell valakire... Egy picit tartottam tőle, de nem én lennék, ha nem próbálnám meg. Szóval neki estem és szépen alakult. Egy fokkal kisebb méretűre terveztem eredetileg, ezért lett egy picit csenevész a felsőteste, de ezt leszámítva nekem nagyon tetszik.
Itt még száradó fázisban van.
A tábla is a kezébe került, ami egyébként ostya.

Szerintem a torta fő attrakciója maga a figura, de azért beszéljünk a tortáról, azaz a ringről is. Egy négyzet alakú piskótát megtöltöttem tejszínes-túrós krémmel, majd jól megpakoltam még barackkal. Körbekentem a krémmel és beburkoltam sima fehér Unidec-el. Erre az alkalomra vártam már nagyon, mert kipróbálhattam végre az új fekete Canon utántöltő ételfestékemet a szintén még bejáratós Jézuskától kapott air brush-al. Gyönyörűen sikerült a festés. A négy sarkán lévő szalagtartó rudat, vagy nemtommit is befújtam ezzel a festékkel, ami egyébként töltött kakaós ostyaroletti. A gumiszalag tartó gombócok (háháháháhá) feketére festett marcipánból vannak. Végül a gumiszalagokat piros gumicukorral imitáltam. Amolyan guminudli. A tetején van egy négyzet alakú fehér lap, amire festettem a logót, és legvégül az oldalára tettem egy piros feliratot.

A figurával együtt tökéletes! :)

Az ünnepeltnek nagyon tetszett!